Waar mogen we u bij helpen?

Schilderwerken

Een schilder schildert; dat is logisch. Toch willen wij er nèt even die extra ‘touch’ aan geven. Dat doen we door alle zorg uit handen te nemen: als het werk klaar is, herinnert enkel nog het prima eindresultaat aan onze aanwezigheid.

Bij ons begint een project met een oriënterend gesprek. Wat zijn de wensen, aan welke eisen moet voldaan worden en wat is onze visie daarop. Dit resulteert in een plan van aanpak waar de goede basis leidt tot schilderwerk dat er weer jaren tegen kan.

Tussen het oriënterend gesprek en de uitvoering, zit voor ons nog de stap advisering. We kijken wat de wensen zijn, hoe die het beste gerealiseerd kunnen worden en geven daarover advies. Dat gaat dan over materialen, maar ook over werkvolgorde en eventuele bijkomende werkzaamheden als repareren van beginnend houtrot dat de klant nog niet gezien had.

De werkzaamheden worden uitgevoerd met kwaliteitsproducten van bekende merken. Wij plakken netjes af, dekken eventueel spullen toe en ruimen na afloop weer netjes op en voeren het afval zelf af.

Nog een leuke bijkomstigheid: als uw woning ouder is dan 2 jaar, profiteert u van het speciale, lage BTW-tarief van 9%!

Waar wij voor staan

Wanneer u kiest voor Schildersbedrijf Peter Meijers kiest u niet zomaar voor een schildersbedrijf. In ons werk staan drie begrippen centraal, namelijk: Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Deskundigheid.
Daarnaast hebben wij afspraak = afspraak hoog in het vaandel staan.

Klein van formaat, maar groots in eindresultaat!

Schildersbedrijf Peter Meijers staat voor u klaar! Wij helpen zowel particulieren als bedrijven bij schilderwerken, beglazing en wandafwerking. Daarnaast bieden wij ook diverse speciale werkzaamheden aan. Denk daarbij aan houtrot reparaties, spuitwerkzaamheden met diverse technieken of behangen.

Indien gewenst willen we u graag persoonlijk en uitgebreid adviseren bij de geplande werkzaamheden.
Wij staan u graag met raad en daad bij met het uitvoeren van uw project.

Schilderwerk

Bij ons wordt uitsluitend met kwaliteitsproducten van bekende merken gewerkt.

Schilderwerkzaamheden

Een schilder schildert; dat is logisch. Toch willen wij er nét even die extra ‘touch’ aan geven. Dat doen we door alle zorg uit handen te nemen.

Beglazing

Het inmeten en het plaatsen van het glas is bij ons in goede handen. Daarnaast zullen wij u ook adviseren.

Glasservice

Wij kennen de verschillende glassoorten met hun eigenschappen en kunnen u daar uitgebreid over informeren.

Wandafwerking

Wandafwerking voeren wij op diverse manieren uit. Bijvoorbeeld behangen en texen. Vrijblijvend advies.

Wandafwerking

Wandafwerking kan worden toegepast op verschillende manieren. Wij maken uw muur weer als nieuw!

Nieuwsgierig geworden?

We helpen u natuurlijk ook graag bij uw project. Laten we vrijblijvend met elkaar in contact komen om te bekijken of we iets voor u kunnen betekenen.

Eenvoudig aan te vragen!